• Aigul Line
  • CACSARC
  • TUMAR

Gastenboek

  • 20-09-2013 - Still wearing my clog slippers bought at Fibre-East UK in...  lees meer
  • 05-09-2013 - The shirdak rug is perfect in my study. I\`ve...  lees meer
  • 05-08-2013 - I bought the most beautiful olive silk and felt scarf...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Een garantie voor goede gezondheid

Vilten pantoffels is een van de best verkopende producten in de lijn van onze partner Tumar. Ze zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar; uit één stuk gewalst, gestikt, pantoffels voor kinderen en vilten laarzen. Deze pantoffels zullen je hart veroveren en niet zonder reden!

De schapenwol die gebruikt is voor de vilten pantoffels neemt het vocht op en laat het verdampen. Je voeten voelen ten alle tijden verassend droog en heerlijk warm aan. Deze droge warmte is een weldaad voor kouwelijke personen én draagt bij aan je herstel als je verkouden bent.

De lanoline (dierenwas) die zich in de wol bevindt, wordt gebruikt in de medische wetenschap. Het verzacht reumatische, gewrichts- en spierpijn. Het kan verlichting geven bij degeneratieve rug-en vaatziekten, orthopedische, bronchiale en allergene ziekte.

De genezende eigenschappen van schapenwol bevordert de wond- en fractuur-genezing en voorkomt ontstekingen.

De droge warmte helpt je ontspannen. Het voelt als een wellnessbeleving voor je voeten.

Wanneer je met blote voeten in de vilten laarzen glijdt, geeft het een massageeffect te wijten aan micro-prikken van de woldraden. De wrijving van je voeten met de wol creëert een elektrostatisch veld dat voor een goede doorbloeding zorgt. Vilten laarzen zijn eigenlijk onmisbaar bij pijnlijke voeten. En niemand minder dan Peter de Eerste maakte bekend dat vilten laarzen een geweldig middel is tegen de verschijnselen van een kater.